Onze klanten

Tal van aannemers, projectontwikkelaars en architecten doen op ons beroep als vaste partner voor al hun metaalwerken. Verder werken wij rechtstreeks voor industriële klanten en particulieren.

Rechtstreeks voor particulieren

Particuliere klanten verwachten voor hun metaalelementen op maat een hoge decoratieve en esthetische waarde. Trappen, balustrades, leuningen, veranda’s, tuinkamers, tuinpoorten, … Steeds moeten ze mooi aansluiten bij de stijl van de woning. Met oog voor detail en gevoel voor design realiseert Wuco al uw metaaldromen.

Vaste partner voor architecten en aannemers

Verschillende aannemers en architecten hebben in Wuco een vaste partner ontdekt voor al hun metaalwerken op maat.Zij waarderen onze flexibele aanpak en weten dat wij steeds kwaliteit afleveren.

Projectontwikkelaars

Projectontwikkelaars houden van duidelijke afspraken en strikte deadlines, wij ook. Onze opdrachten voor projectontwikkelaars variëren van terrasconstructies en trappen voor appartementsgebouwen tot allerlei andere esthetische elementen voor hun project.

Industriële en commerciële opdrachten

Ook industriële en commerciële klanten vinden in Wuco een betrouwbare partner voor al hun metaalwerken. Wij realiseerden al tal van kant-en-klare projecten voor winkels en kantoren. Daarnaast gingen we ook al veelvuldig aan de slag in productieruimtes en fabrieken. Wij leveren de projecten op volgens het afgesproken lastenboek.

Deze commerciële en industriële projecten variëren van esthetische elementen en trappen voor winkelinrichting tot stalen draag- en steunbalken, industriële trappen en staalconstructies op maat. Wij kennen weinig technische beperkingen voor mogelijke toepassingen of constructies.